Legler 12433 fa konyha fém edényekkel fekete türkiz (12433)

Legler 12433 fa konyha fém edényekkel fekete türkiz (12433)

46 890 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 12433 fa konyha fém edényekkel fekete türkiz (12433)

46 890 Ft
+ 2 190 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa + fém + szövet + szintetikus
Nem lányoknak, fiúknak
Méret 56 x 30 x 72 cm
Munkapult magassága 51 cm
Termék különleges elemei mágneses funkció
Súly 9,2 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot fekete-türkiz fa játékkonyha kiegészítőkkel és fém edényekkel és fa kiszedőkkel. Modern konyhai megjelenésével, amelyet stílusos fekete keretes kialakítás hangsúlyoz, ez a fából készült játszókonyha abszolút vonzza a tekintetet.   Az okos részletek megváltoztatják a játékértéket: mozgó vízcsap hőfokszabályozó, mozgatható gombbal, kivehető műanyag mosdókagyló, kivehető sütőtálcás sütő, kattanógombok és a készülékeken található illusztrációk különlegesen autentikus konyhai élményt nyújtanak fiatal, törekvő szakácsok.   Serpenyő, edény fedővel, spatula és grillfogó - ez a konyha készen áll a játékra!
Különösen praktikus és funkcionális: ebben a játszókonyhában van egy polc a munkafelület alatt, valamint kampók a konyhai kiegészítők felakasztására, így az összes főzőedény gondosan elrendezhető, és játék után kéznél lehet.   Egy okos részlet a szekrényben található polc, amely a játszókonyha sütőjének grillrácsaként is használható.   A szekrény bal oldala rugalmasan használható hűtőként vagy mosogatógépként.   Könnyű keretének köszönhetően a fából készült konyha is könnyen mozgatható, így a játék helye is változtatható.   Ez egy tetszetős, modern gyerekkonyha, amely mindent kínál, amire a fiatal séfeknek szüksége van.
Ez a konyha garantálja a hosszan tartó játékidőt, modern játékkonyhaként pedig ideális kiegészítője a szerepjátékok választékának.   Small foot 12433 fekete-türkiz modern fa játékkonyha kiemelt tulajdonságai: 
  • Moduláris kialakítású, fából készült játszókonyha, a munkaterület alatt egy polccal
  • Tartalmaz  serpenyőt fedővel, fa kiszedő csipeszt és grillfogót
  • Mozgó vízcsap keverőcsap gombbal
  • Kivehető műanyag mosogató tál
  • Sütő kivehető sütőlappal
  • A forgó gombok kattintása
  • Akasztók konyhai kiegészítők felakasztására
  • A szekrény hűtőként vagy mosogatógépként használható
A fa játékkonyhát lapra szerelten, biztonságos módon szállítjuk. A mellékelt utasítás szerint könnyen összeszerelhető. Az összeszerelési útmutató a fa játék konyha dobozában megtalálható. A fekete-türkiz fajáték konyha tartalma: 1 fa konyha, 1 tepsi, 1 fém fazék fedővel, 1 fém serpenyő, 1 fa csipesz, 1 fa grillfogó Tipp : Olvassa el blogunkban a játékkonyha címszó alatt található írásokat, és merítsen innen további ötleteket a főzőcske játékhoz! Small foot 12433 fekete-türkiz, modern fa játékkonyha termékjellemzői: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.