Legler 12354 Tejes üveg láda Fresh (12354)

Legler 12354 Tejes üveg láda Fresh (12354)

9 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 12354 Tejes üveg láda Fresh (12354)

9 990 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Nem lányoknak, fiúknak
Láda mérete 14 x 10 x 7 cm
Tejesüveg magassága 9 cm
Tejesüveg átmérője 3 cm
Súly 0,55 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 12354 hordozható tejes láda, fa rekesz 10 üveg tejjel.   Nincs játékbolt tej nélkül! Minden tejkedvelő gyerek első számú választása lesz bevásárláskor a tej. 10 darab tömör fából készült tejesüveg és a hozzátartozó erős fa láda tökéletes a valósághű játékhoz a babaszobában. A tej könnyen felismerhető az egyszerű, látványos illusztrációknak köszönhetően.  
A gyerekek először „megvásárolhatják a tejet a játékboltban, majd a játékkonyhában, fantáziával teli szerepjáték során készíthetnek belőle játékból ételt.  
Funkcionális szerepjáték, amely egyszerű színvilágával és nagy mennyiségű látható fával elengedhetetlen kelléke a játszókonyhájának és a szerepjátékos választéknak.   Tökéletesen passzol a Small foot Fresh termékcsalád többi termékhez, például az italos ládához  (064557),  és a többi játékélelmiszer a "fresh" termékcsaládból. Szerepjátékok ideális kiegészítője. A szemgyönyörködtető tejtermékek, faüvegek pakolgatásával nemcsak a gyermekek esztétikai képessége fejlődik, hanem a kézügyességük is. A boltos, árus játékok fejlesztik a kommunikációs képességet.  Small foot 12354 Fresh tejes láda tejes üvegekkel kiemelt tulajdonságai:
  • Erős fa láda 10 darab tömörf ából készült tejesüveggel
  • Ideális kiegészítő játékboltokhoz és játszókonyhákhoz
  • Valósághű játék természetes megjelenésének köszönhetően
  • Könnyen érthető képek a tartalomról, amelyet még a kisgyermekek is megértenek
  • Remekül passzol a "Small foot Fresh" termékcsalád többi játékélelmiszeréhez
Small foot 12354 fresh 10 darabos tejesüveg szett fa ládával termékjellemzői:

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.