Legler 12351 fa pálcikás jégkrém szett (12351)

Legler 12351 fa pálcikás jégkrém szett (12351)

2 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 12351 fa pálcikás jégkrém szett (12351)

2 990 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa + karton doboz
Nem lányoknak, fiúknak
Doboz mérete 6 x 11 x 2,5 cm
Jégkrém hossza 10 cm
Jégkrém átmérője 1,5 cm
Súly 0,06 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 12351 három darab különböző ízű pálcikás jégkrém lehajtható fedelű karton dobozban. Ideje fagyizni!  Minden játékbolt fagyizóvá változik ezzel a 3 részes fa pálcikás jégkrém szettel.   Ez a trió tökéletesen megfelel a valósághű játékélményhez játékboltokban és játszókonyhákban.   A natúr kartonból készült, környezetbarát összecsukható dobozban könnyen tárolható a pálcikás fagylalt, mely eper, vanília és csokoládé ízű.  
A fincsi fagylalt egész évben sláger a fantáziával teli szerepjátékokban a játékboltban és a játékkonyhában! A stabil tömör fa kifejezetten tartós szórakozást garantál az óvodában, és természetes jelleget kölcsönöz ezeknek a játék pálcikás jégkrémeknek. Small foot 12351 fa pálcikás jégkrém szett kiemelt tulajdonságai: 
  • Három darab,  fából készült pálcikás jégkrém játékboltokba és játszókonyhákba.
  • Színében jól felismerhető eper, csokoládé és vanília ízű jégkrémek.
  • Természetes, valósághű megjelenés a fantáziával teli játékhoz.
  • A kezeletlen természetes kartonból készült, környezetbarát összecsukható doboznak köszönhetően a gyerekek könnyen hozzáférhetnek a pálcikás jégkrémekhez.
A szerepjátékok során a gyermekek megtanulnak úgy viselkedni, ahogy az a különböző társas helyzetekben illő. Fantáziájuk segítségével bármilyen szituációt képesek eljátszani, főleg ha egy ilyen különleges darabokból álló készlet is a rendelkezésükre áll. Small foot 12351 fa pálcikás jégkrém szett termékjellemzői: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.