Legler 12349 fa csokicsók csokis habcsók (12349)

Legler 12349 fa csokicsók csokis habcsók (12349)

2 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 12349 fa csokicsók csokis habcsók (12349)

2 990 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Nem lányoknak, fiúknak
Doboz mérete 8 x 8 x 4 cm
Csokicsók mérete magassága: kb. 3,5 cm, Ø kb. 3,5 cm
Súly 0,1 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 12349 négy darab különböző csokis habcsók, más néven négercsók édesség fából lehajtható fedelű karton dobozban. A bölcsődei cukrászdába való ez a mókás csokicsók desszert!  Ez a négy fából készült édes csokoládés mályvacukor a játékboltok és a játszókonyhák szerepjátékának sikere.   A négyféle színű habcsók: fehér csokoládé, étcsokoládé, kókuszos étcsokoládé és tejcsokoládé természetes megjelenésével és környezetbarát, natúr kartonból készült összecsukható dobozával minden édesszájú érdeklődését felkeltik.
Ezek a kis csokoládés habcsókok úgy néznek ki, mint az igaziak, és minden bizonnyal nagy keresletnek örvendenek majd a játékboltban!  A gyerekek „megvásárolhatják ezeket a fából készült csokoládés habcsókokat, majd felszolgálhatják a játék étteremben, vagy „piknikezéskor ötletes szerepjáték közben. A stabil tömör fa kifejezetten tartós szórakozást garantál az óvodában, és természetes jelleget kölcsönöz ezeknek a játék habcsók desszertnek. Small foot 12349 fa csokicsók szett kiemelt tulajdonságai: 
  • Négy fából készült csokoládés habcsók játékboltokba és játszókonyhákba.
  • Színében felismerhető a fehér csokoládé, az étcsokoládé, a kókusszal szórt étcsokoládé és a tejcsokoládé.
  • Természetes, valósághű megjelenés a fantáziával teli játékhoz.
  • A kezeletlen természetes kartonból készült, környezetbarát összecsukható doboznak köszönhetően a gyerekek könnyen hozzáférhetnek a csokicsókhoz.
A szerepjátékok során a gyermekek megtanulnak úgy viselkedni, ahogy az a különböző társas helyzetekben illő. Fantáziájuk segítségével bármilyen szituációt képesek eljátszani, főleg ha egy ilyen különleges darabokból álló készlet is a rendelkezésükre áll. Small foot 12349 fa csokicsók szett termékjellemzői: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.