Legler 12328 variálható játék eladó pult Fresh (12328)

Legler 12328 variálható játék eladó pult Fresh (12328)

68 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 12328 variálható játék eladó pult Fresh (12328)

68 990 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa + textil
Nem lányoknak, fiúknak
Mérete egybeforgatva 80 x 30 x 113 cm
Pult magasság 60 cm
Súly 18 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot fehér fa játék eladópult, variálható modulokból készíthető piaci stand, bolt, eladó pult, levehető napellenzővel.  Ez a variálható,  levehető szövet napellenzővel ellátott játékbolt rugalmasan illeszthető a gyerekszobába!  L-alakú darabjaival különböző méretű eladótereket készíthet, majd játék után visszatolhatja őket a helytakarékosság érdekében!  Elöl és oldalt polcokkal, a pulton zárható tárolórekeszekkel és írható táblával, melyen praktikus  krétapolc is van. A képeken látható k iegészítőket nem tartalmazza a játék! Azok a szemléltetés kedvéért szerepelnek a fotókon, a Small foot  Fresh kiegészítők külön megvásárolhatók webáruházunkban. Ez a kisméretű fehér eladópult a "Small foot fresh" Modern, többfunkciós bolt és eladó pult  kisebb változata, amelyet a "spiel gut" minőségi pecséttel jellemeztek, a semleges fehér és a sok természetes fa kombinációjával nagyszerű hatást kelt, és különösen jól illeszkedik minden lakótérbe vagy óvodába.   A szövet napellenző azt a tipikus piaci megjelenést kölcsönzi neki, amit a gyerekek a hétköznapi életben láthatnak.   A polcokon és a rekeszekben bőven van hely a játékbolti termékeknek és játék élelmiszereknek, így az üzlet mindig rendezettnek tűnik.   Az elülső pult lekerekített lábai és élei kellemes megjelenést és biztonságot nyújtanak.   A nagyobb tárgyak, mint például a kassza, a mérleg és pénztárgép elférnek az eladópulton.
Kihagyhatatlan divatos dizájn, amely optimálisan egészíti ki a szerepjátékok és a játékboltok választékát.   A Small foot "friss" játékélelmiszer-család játékkészletei ideális kiegészítői ennek a játékboltnak, amely kis mérete ellenére rengeteg helyet kínál mindenféle kiegészítő termék tárolására. A játék pult rétegelt lemezből készült.  Az eladó pultot lapraszerelten, biztonságos módon szállítjuk. Az összeszerelési útmutató a játék dobozában megtalálható. Small foot 12328 fehér fa játék eladópult kiemelt tulajdonságai: 
  • Kisméretű, variálható, modulokból álló fa eladó pult levehető szövet napellenzővel
  • Modulárisan felépített
  • A különböző részeket játék után vissza egybe lehet tolni
  • Tárolófelületekkel és rekeszekkel rendelkezik – kompakt mérete ellenére rengeteg hely van mindenféle tartozék tárolására
  • Tartalmazírható krétatáblát krétapolccal
  • A lekerekített lábak és az elülső pult élei további biztonságot nyújtanak
  • Remekül passzol a "friss" termékcsalád többi játék élelmiszeréhez
  • Modern és egyszerű skandináv dizájn sok látható faanyaggal
Small foot 12328 fehér játék eladó pult termékjellemzői: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.