Legler 12249 fehér fa pénztárgép valódi számológéppel Fresh (12249)

Legler 12249 fehér fa pénztárgép valódi számológéppel Fresh (12249)

22 630 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 12249 fehér fa pénztárgép valódi számológéppel Fresh (12249)

22 630 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa + karton + szintetikus
Nem lányoknak, fiúknak
Pénztárgép mérete 19 x 21 x 18 cm
Szkenner mérete 3,5 x 4 x 11 cm
Elemek száma 26
Súly 1,4 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 12249 fehér fa pénztárgép játék pénzzel, bankkártyával, szkennerrel és integrált igazi számológéppel, papírtekerccsel.  Egy rendkívüli, modern megjelenésű, fából készült pénztárgép, amely számos tartozékával és funkciójával még valósághűbbé teszi a vásárlást a játék boltban!  Kézi szkennerrel, papír nyugtatekerccsel, monitorral, szkennelő felülettel, bankkártyákkal és termékkártyákkal, valamint kétoldalas fa pénzdarabokkal kísérve ez a játékpénztárgép minden kívánságot teljesít.   A legfontosabb elem a monitorba integrált valódi számológép, valamint a két rekeszes pénztárfiók, amely úgy nyílik, mint egy igazi szupermarket kassza.   A játék tartalmaz  letörölhető filctollat az egyik végén szivaccsal, a plexi felületre való feliratozáshoz.   Az elemeket nem tartalmazza.
Úgy szeretne fizetni, mint egy igazi szupermarketben?  Akkor ez a játékpénztárgép a Small foot "Fresh" termékcsaládból minden jól felszerelt játékboltban megtalálható kell legyen!  A felragasztható szkenner lap egy meglévő játékpultra vagy játékfelületre alkalmazható és vásárláskor lehet "szkennelni" játékból a megvásárolt árut.   A „pénztáros játék ezzel a pénztárgéppel megtanítja a pénzhasználatot, az összegeket és az árakat, és a 15 pénzdarabot úgy tervezték, hogy kezdő matematikai feladatok gyakorlására is használható legyen.   Az 5 kétoldalas élelmiszer termékkártya arra is ösztönzi a gyerekeket, hogy tanuljanak meg számolni és számlálni.   Azok számára, akik a fejben való számolás helyett a gépelést, koppintást részesítik előnyben, a megvásárolt termékek árait a valódi, integrált számológép billentyűzetén adhatják meg.
Teljesen működőképes szerepjáték, amely csodálatos benyomást kelt a nem hivalkodó színvilágával, sok látható faanyaggal, számos funkcióval és kifinomult dizájnnal! 
Kiváló a nyári hónapokra és azon túl is!  Tökéletesen passzol a Modern, többfunkciós játékkonyha és pult termékhez (064590),  és a többi játékélelmiszer a "fresh" termékcsaládból.  Small foot 12249 fa pénztárgép tartalma: 1 pénztárgép, 1 kártya, 1 szkennelő terület, 1 szkenner, 15 érme, 5 élelmiszerkártya, 1 papírtekercs, 1 filcSmall foot 12249 Fresh papírtekercses pénztárgépről készült bemutató videó: Small foot 12249 Fresh papírtekercses pénztárgép kiemelt tulajdonságai:
  • Rengeteg kiegészítő, például  kézi szkenner, letéphető papír nyugtatekercs, forgatható monitor, valódi számológép, bankkártyák, termékkártyák és 15 darab kétoldalas fa pénz
  • Nagy, kinyitható pénztárfiók
  • 5 darab kétoldalas termékkártya, melyek a monitor felső részébe helyezhetők
  • Egy meglévő játékbolt vagy játékfelület másodpercek alatt termékszkennelési területté alakítható a felragasztható szkennelő felületnek köszönhetően
  • Tartalmaz  letörölhető filcet a plexi felületre történő aláíráshoz kártyás fizetéskor
  • Gyakorold játékosan a számolást és a matematikát a pénzdarabok és a gyümölcsök/zöldségek illusztrációk segítségével
  • Kiváló minőségű gyártás tömör fából és plexiből, kiegészíti a Small foot "friss" termékcsaládot.
  • Egyszerű, modern, skandináv dizájn, sok látható faanyaggal
 Small foot 12249 fresh fehér fa pénztárgép papírtekerccsel termékjellemzői:

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.