Legler 11443 Élelmiszer szett fém bevásárló kosárral Fresh (11443)

Legler 11443 Élelmiszer szett fém bevásárló kosárral Fresh (11443)

9 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 11443 Élelmiszer szett fém bevásárló kosárral Fresh (11443)

9 990 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fém + fa
Nem lányoknak, fiúknak
Bevásárló kosár mérete 24 x 16 x 10
Tonhal konzerv mérete 2,5 x 5 cm
Elemek száma 10
Súly 0,86 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 11443 Fresh játék fém bevásárló kosár fa ételekkel boltos szerepjátékhoz.   Töltsük fel a kamrát!  Ez a 9 részes játékkészlet teljes kiőrlésű kenyeret, kukoricapelyhet, tésztát, tonhalat, paradicsomszószt és konzerv gombát tartalmaz, valamint sütiket és egy pohár mézet – mindezt szeretettel megtervezett és kivitelezett fából.   A kiváló minőségű fém bevásárlókosárral gyorsan véget ér a heti vásárlás a játékboltban!
A megjelenítendő termékekre jellemző ábrákkal és színekkel és nagy sok natúr fa felhasználásával ez a játékbolt-készlet különösen szép látványt nyújt, és az extra hosszan tartó játékélmény biztosított.
A Small foot "Fresh" termékcsalád többi játékával kombinálva ez a készlet a napi használatra szánt élelmiszerek teljes skáláját biztosítja.   Ez egy exkluzív dizájn a Small foot-tól, amely minden játékboltban és játékkonyha választékban megtalálható.   Small foot bevásárló kosár tartalma:  1 bevásárlókosár, 1 csomag tészta, 1 csomag teljes kiőrlésű szeletelt kenyér, 1 csomag kukoricapehely, 1 paradicsomszósz, 1 tonhal konzerv, 1 gomba konzerv, 1 üveg méz, 1 csomag keksz. Small foot 11443 játék bevásárló kosár termékjellemzői: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.