Legler 10587 Fa Játék eladópult piaci stand natúr-zöld (10587)

Legler 10587 Fa Játék eladópult piaci stand natúr-zöld (10587)

43 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 10587 Fa Játék eladópult piaci stand natúr-zöld (10587)

43 990 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Nem lányoknak, fiúknak
Méret 87 x 78 x 112 cm
Pult magasság 56 cm
Súly 12,02 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 10587 játék eladó pult fából, tolóajtós polcokkal, tárolókkal, órával.  Hagyományos értékeket képviselő, klasszikus megjelenésű, natúr-zöld színű összetett játékeladópult, csemege bolt. A polcokon és árusító asztalon rengeteg hely kínálkozik az eladó portékának, kezdődhet a boltos, piacos játék. Az eladó felület a hátsó polcsoron kívül, a pultnak és az oldalt kihelyezett rakodófelületnek köszönhetően, hatalmas. A különböző áruféleségek jól csoportosíthatóak.  Ez a modern, lakkozott és természetes fából készült játék bolt a széles pulton kívül, még sok helyet kínál: sok polc, egy további oldalsó pult, 3 fiók, egy tolóajtó és egy állítható faóra a "nyitvatartás" megjelenítéséhez.
Gyümölcs- és zöldséges ládák, csomagolt áruk és még sok más bemutatható a vásárlónak, és rengeteg játéklehetőséget tesz lehetővé a boltos szerepjátékokban, a piaci standtól a kiskereskedelmi üzletig. Számos helyzet teremthető a boltos szerepjátékokban, melyben szükség van a párbeszédekre, fejlődik a gyerekek szókincse és szociális képességeik.   A játék pult rétegelt lemezből készült.   Az eladó pultot lapraszerelten, biztonságos módon szállítjuk. Az összeszerelési útmutató a játék dobozában megtalálható. Small foot 10587 fa játék eladópult natúr és zöld színben termékjellemzői:  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.